« 8 december »
2013
Come to Mummy

Share on Facebook
Vanavond op tv: The Mummy en The Mummy Returns. Om 8 uur op RTL 7 wordt het eerste deel uitgezonden. Hoewel de film misschien niet al te goed is wist hij toch 415 dollar op te halen. Het publiek vond de film beduidend leuker dan de critici. Gelukkig worden films gemaakt voor het publiek en niet voor de filmcritici, waardoor het ook lucratief werd een deel 2 te maken. Deze wordt aansluitend, om half elf uitgezonden.
De films borduren fijn voort op het succes van de archeologen films van Indiana Jones. Disney heeft eergisteren net de rechten gekocht van deze reeks, wat de fans doet hopen dat er een deel 5 komt. Zal er dan ook weer een deel worden toegevoegd aan de reeks Mummy films? Wij hebben vast een suggestie voor de titel.

Zwart met witte opdruk op een paars shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2012
The Usual Saturday

Share on Facebook
Oei, wat een dilemma vanavond voor de buis! Klokslag acht uur wordt Nederland in tween verdeeld. Zij die kijken naar Net5, lijnrecht tegenover heb die afstemmen op SBS6. Spanning, intriges, een beregoed verhaal en een ijzersterke cast, versus actie, humor, nostalgie en avontuur.
Oftewel, de liefhebber had het al door: op Net5 begint vanavond om 20:00 uur The Usual Suspects, n van onze favoriete films allertijden. En op exact hetzelfde tijdstip begint op SBS6 de vierde film in de reeks van onze favoriete actieheld allertijden, Indiana Jones. Deel 4 heet The Kingdom of the Crystal Skull, en brengt Harrison Ford weer meer problemen dan hem lief is. Wij pakken er vast een muntje bij om de keuze te maken, want met gezond verstand redden we het vandaag niet. En welke je ook kiest, laten we vooral genieten van deze fantastische filmavond, want voor je het weet... is hij weer weg.

Zwart met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 22,49

BESTELLEN
2011
MythBusters vernielen huizen

Share on Facebook
Het Amerikaanse programma MythBusters heeft onbedoeld een ravage aangericht. Het wilde van dichtbij een paar containers met water raken, maar die werden jammerlijk gemist. De kanonskogel vloog door met een snelheid van 300 meter per seconde en doorboorde kilometers verderop 2 huizen en vernielde en passent een busje. Afgezien van het imago van het programma vielen er geen slachtoffers.
MythBusters kennen we als dat leuke informele programma van Discovery Channel waar ze leuke proefjes doen en dingen uitzoeken die je eigenlijk best zou willen weten. Wij vroegen ons inderdaad af wat een kanonskogel zou doen als je het op een woonwijk afvuurt. Wat het zou doen op een container met water wil natuurlijk niemand echt weten. Wat ze in dit geval nog wel goed hebben gedaan: je moet altijd van je af schieten, nooit naar je toe. En remember kids: Don't try this at home!

Witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2010
Wii all game on

Share on Facebook
Het is al weer 4 jaar geleden dat de Wii naar Nederland kwam. We mogen van een succes spreken want ook in ons land is hiermee menig saaie zondagmiddagverjaardag veranderd in een spectaculair bowlingtoernooi waarvoor je de deur niet uit hoeft en de rare schoenen niet aan! Maar ook dit beeld dreigt al weer te veranderen want de Wii wordt nu al weer voorbij gestreefd door de Microsoft's Kinect, waarbij je zelf de controller wordt.
Hoe anders was dit toen we jaren geleden nog op de ergonomisch volstrekt onverantwoorde joysticks zaten te rammen in een poging de 100 meter binnen de 10 seconden te lopen. Een grote vierkante voet met een stok die 8 kanten op kon en 1 duidelijke, rode knop. Wat was het leven lekker simpel in de jaren 80...

Zwart met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2009
Little Green Bag

Share on Facebook
George Baker viert vandaag zijn 65e verjaardag. We kunnen dus nog twee jaar genieten van deze zanger voordat hij met pensioen mag. George, overigens geboren als Hans Bouwens, is populair bij jong en oud. Bij oud, omdat ze opgegroeid zijn met zijn muziek, en jong, omdat zijn muziek is verwerkt in de populaire films Reservoir Dogs en Vet Hard.
De eerste film, geregisseerd door niemand minder dan Quentin Tarantino, zorgde voor een hernieuwde intresse in het werk van de George Baker Selection, eind jaren '90, en een heruitgave van het meesterlijke Little Green Bag. Voor Vet Hard werd zelfs een compleet nieuwe versie opgenomen van de jaren 70 hit Una Paloma Blanca. Bekijk de filmpjes maar even: we zijn bijzonder benieuwd welk liedje het langst in je hoofd blijft zitten...

Groene opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 22,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.