« 13 oktober »
2013
Zondebock

Share on Facebook
Het is Nationale Bockbierdag! Dat is voor de bierliefhebber weer een jaarlijks terugkerend hoogtepunt, een echte feestdag om naar uit te kijken. Er zijn maar twee dingen zonde aan de Bokbierdag, en dat is als hij is afgelopen, en als je je biertje omgooit. Voor de rest is het één groot feest.
Het feest concentreerd zich dit jaar in Zutphen, waar behalve natuurlijk de Bokbiermarkt nog tal van andere activiteiten op het programma staan. Zo lezen we onder andere dat er 's ochtends veel paarden worden ingespannen, zodat er 's middags tijdens de optocht veel aanspanningen te zien zullen zijn. Allemaal goed en wel, maar tijdens een bokbierfestival gaat het toch vooral voor de ontspanning...

Licht paarse, donkerrode en witte opdruk op een paars shirt
Kies je maat:


Prijs: € 27,49

BESTELLEN
2012
Andorra

Share on Facebook
We hopen dat Andorra heeft genoten van het schoolreisje. Want dat is het natuurlijk telkens weer als de bakker en de slager uit de Pyreneeën hun kicksen mogen aantrekken om te gaan voetballen in een heus stadion. En dan nog wel in een goed gevulde Kuip, tegen de Vice-Wereldkampioen. En dan nog weet je de coach van Oranje zo bang te maken dat hij het niet aandurft om met een aanvallend ingestelde speler van AC Milan(!) op de linksbackpositie te beginnen.
Andorra is de nummer 201 op de laatste wereldranglijst, en weet uit Europa alleen San Marino (nr. 207) achter zich te houden, waar Nederland recent nog met 11-0 van wist te winnen. Dus eigenlijk is het niet meer dan logisch dat Oranje Andorra heeft verpulverd met een dikke 3-0. Op voetbalgebied is Andorra nog kleiner dan in het echt. Volgens ons past het dan zelfs gewoon 1 op 1 op een t-shirt...

Rood met witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,49

BESTELLEN
2010
Oh Lord!

Share on Facebook
Yuri van Gelder doet niet mee aan het WK en de reden blijft vaag. Op een lange persconferentie werd gesproken van 'zwaarwegende redenen' en 'medische redenen van persoonlijke aard'. Speculaties liggen voor de hand, maar daar doen we voorlopig niet aan mee.
Wij maken ons op dit moment meer zorgen over de aantrekkingskracht van het WK in Rotterdam, dat 16 oktober begint. Eindelijk een groot turnevenement in ons land en nu al hangt er een grote schaduw over heen. We hopen maar dat de toeschouwersaantallen er niet onder gaan lijden. Wellicht nog erger is dat Nederland nu een deelnemer en medaillekandidaat minder heeft. Ons rest dus niets anders dan het eigen gymshirt weer uit de kast te halen en nog één keer alles op alles te zetten, voor volk en vaderland. Misschien hebben we nog één training nodig, maar dan vegen wij weer de vloer aan met het paard en is ons vrije oefening om door een ringetje te halen...

Oranje opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.