« 11 oktober »
2013
CCC-Gay

Share on Facebook
Het is vandaag internationale Coming Out Day, maar hoe internationaal is dat? We kunnen er niet omheen om de teruggedraaide klok uit Rusland aan te halen. Daar is het met de invoering van een vooral in het buitenland omstreden wet voor homoseksuelen aanzienlijk bemoeilijkt om voor hun geaardheid uit te komen. Dit heeft al tot flink wat protesten geleid, maar tot nu toe tevergeefs.
In Rusland gaat het af en aan met de tolerantie tegenover homo's. Er zijn perioden dat het in de Sovjet-Unie werd geaccepteerd, en tijden dat het strafbaar was. Sinds 1993 werd homoseksualiteit in Rusland toegestaan, maar de laatste wet van Poetin maakt het strafbaar om er in het bijzijn van een minderjarige over te praten. Laten we hopen dat de oude communistische opvattingen snel verdwijnen en ook in de voormalige CCCP de meerkleuren vlag vrij mag wapperen.

Full color opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2012
Kom er uit

Share on Facebook
Als het goed is is de wereld na vandaag weer een stukje rozer, want het is Coming Out Dag. Dè dag om er voor uit te komen dat je niet op het andere geslacht valt. In Nederland niet zo'n big deal zou je denken, maar juist eergisteren verbaasde de adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad nog (heterosexuele) vriend en vijand door te stellen dat de KRO met het populaire programma Boer zoekt Vrouw "wekelijks 4 miljoen mensen hersenspoelt in een duivelse strategie het huwelijk te ondermijnen".
Dhr. de Bruijn refereert hierin in één beweging aan zowel de methode waarmee een geschikte partner wordt gezocht, als aan het feit dat de KRO de indruk wekt "dat het volstrekt normaal is dat je als man een andere man zoekt om je leven mee te delen"... Na deze wijze woorden kunnen we alleen maar hopen dat er vandaag veel mensen uit de kast komen, dan kan er een adjunct-hoofdredacteur in, cijferslot er op met het huidige jaartal als code en hopen dat we nooit meer iets van die enge man vernemen...

Roze opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2011
Big Feet

Share on Facebook
In Siberie weten ze het zeker: Bigfoot bestaat. Deze grote, mensaap-achtige verschijning is ook bekend onder de pseudoniemen Yeti en De Verschrikkelijke Sneeuwman. En Siberie meent dat er nu genoeg bewijs is om te stellen dat hij bestaat. Niet alleen zijn er voetstappen gevonden, maar ook zijn vermoedelijke bed. Die voetstappen dat geloven we wel, maar over het bed zijn we nog een twijfelaar.
Het is natuurlijk volstrekt toeval dat deze toeristische trekpleister van formaat opduikt in een gebied dat al jaren het toerisme probeert te promoten terwijl het geen atracties heeft. Bigfoot steekt daar de helpende hand toe.
Onze mensaap-achtige doet het met zijn dikke vacht prima in extreem koude gebieden. Hoogstwaarschijnlijk is hij eind november al in ons land te zien, want we krijgen een extreem strenge winter!

Witte opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.