« 20 juni »
2013
Vette vis

Share on Facebook
Eindelijk issie daar, de vis die je wist dat zou komen. De eerste haring is binnen, later dan gepland omdat-ie nog even wat vetter moest worden. Het weinige zonlicht van dit voorjaar heeft niet alleen de mensen depressiever gemaakt maar ook de haring vergat spontaan te groeien. Nu, twee weken na vlaggetjesdag, is de vis eindelijk vet genoeg om aan wal te mogen komen.
De kwaliteit schijnt aardig te zijn. Niet overweldigend maar ook niet slecht. Het eerste vaatje ging in ieder geval voor een mooi prijsje over de toonbank, en de Hollander kennende zal de rest van de haring snel volgen...

Zwarte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2011
Jurassic Park 4

Share on Facebook
Spielberg is weer bezig met plannen voor een nieuwe Jurassic Park film. In Engeland is vorige week de ideale hoofdrolspeler vast gecast. Hij is klein, behendig en hij kan vliegen. Zijn naam? De Ashdown maniraptoran. Enige minpuntje is dat hij al miljoenen jaren is uitgestorven, maar als wij het plot van de eerdere Jurassic Park films goed hebben begrepen hoeft dat geen probleem te zijn.
In de filmreeks worden immers uitgestorven dinosaurussen weer tot leven gewekt door middel van DNA technologie. Dus deze kleine rakker is er nog ruim op tijd bij, want Spielberg zit nog in de brainstorm-fase. En het mooiste van de Ashdown maniraptoran komt nog: hij is zo klein, hij past gewoon op ware grote op een t-shirt!

Rood met zwarte opdruk op een licht grijs shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Coming Soon: Roze Zaterdag

Share on Facebook
Daar waar Amsterdam anderhalve maand geleden volledig roze kleurde vanwege de Giro d'Italia, doet Amersfoort dat komende zaterdag nog eens dunnetjes over. Alleen is de aanleiding niet het fietsen maar de viering van de homoseksualiteit. Deze Nederlandse variant van de Amerikaanse Gay Pride die altijd op de laatste zaterdag van juni wordt gehouden, wil de verdere acceptatie en tolerantie verhogen en dient dus, in tegenstelling tot de Amsterdamse Gay Pride Canal Parade, ook nog een maatschappelijk en politiek doel.
Omdat we altijd graag helpen met het verpreiden van acceptatie en tolerantie hebben we vandaag een roze shirt. Voor het gemak hebben we alle dagen er op gezet, maar alleen de zaterdag is roze...

Wit met roze opdruk op een roze shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,49

BESTELLEN
2009
Cliffdiving

Share on Facebook
Een apart tafereel vandaag in Rotterdam... 12 deelnemers aan het Red Bull Cliffdiving springen vanaf 26 meter hoogte in de Maas. Lijkt ons nogal spectaculair, zeker gezien de teaser die we al eerder vonden.
Natuurlijk, met de ondergaande zon op een tropisch achtergrondje zien we natuurlijk liever het echte werk in Acapulco, maar gezien de griep en een dubieus reisadvies is Rotterdam helemaal niet zo'n slecht alternatief.
En omdat het cliff diven vroeger al onze persoonlijke favoriet was bij World Games, overwegen we zeker om even te gaan kijken, vanaf 13 uur daar bij de Leuvehaven.

Zwart, rood blauwe opdruk, op wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.