« 18 juni »
2013
Shirt aan, broek uit

Share on Facebook
Arme Mario. Wil je je torso laten zien, krijg je weer geel... Het is niet voor het eerst dat Mario Balotelli na een doelpunt zijn shirt uit trekt bij wijze van viering, of verering van zijn eigen lichaam. Hij wil aan iedereen het gespierde lichaam laten zien dat het voor elkaar kreeg de bal in het doel te werken. Zo ook bij de wedstrijd voor de Confederations Cup tegen Mexico.
Maar omdat er in de regelementen staat dat je je shirt aan moet houden kreeg Balotelli geel voor zijn actie. De coach van Italie heeft er genoeg van en sommeerde Mario zijn shirt voortaan aan te houden. Deze verontschuldigde zich en voegde daaraan toe niet te weten dat die regel ook dit toernooi weer zou gelden. Nog een geluk dat hij wel wist dat ze met buitenspel en ingooi deden...
We zijn benieuwd wat er gebeurt als je bij het juichen je shirt wl aanhoudt, maar juist de rest uitdoet. We kunnen niet wachten tot malle Mario dat gaat testen...

Beige, zwart en gele opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN
2012
Kuijt met peren

Share on Facebook
Nederland is er dus niet in geslaagd de poule des doods te overleven. En daar balen we best een beetje van. We hadden ons immers verheugd op een paar lekkere wedstrijden in de poulefase (die hebben we niet gekregen), en daarna nog een paar rondes spanning en sensatie in de knock-out fase (die gaan we niet krijgen).
Nederland was dit jaar gewoon niet goed genoeg. Dat is pijnlijk duidelijk geworden. Aan de andere kant krijgt de prestatie van 2 jaar geleden hierdoor nog meer glans. Toen waren we wel goed. Trouwens ook niet overtuigend in de poulefase, maar een combinatie van geluk, klasse en vorm zorgde voor een prachtige zomer. Dit jaar behoort dat sprookje toe aan een ander land. Een land dat het misschien wel harder nodig heeft dan wij?

Gele opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2011
Dag van het Schaap

Share on Facebook
Het schaap. Dit prachtige dier verdient natuurlijk een eigen dag. Het zwaartepunt van de viering is te vinden in Ermelo, waar tal van activiteiten worden georganiseerd omtrent het schaap. Ironisch genoeg is de plaats van handeling het Hippisch Centrum, maar daar zullen dit keer in plaats van paarden allerlei soorten schapen te zien zijn.
Spectaculair is ook het Nederlands Kampioenschap Schapen Scheren, waarna de wol weer gebruikt kan worden bij de workshops spinnen en wol vilten. Het Schapen Drijven heeft niks te maken met te water geraakte dieren, maar is ook al zo'n kijksport waarbij Border Collies een kudde (Roedel? Troep? School?) schapen in een kooi moet weten te jagen in een zo snel mogelijke tijd.
Aan de inwendige mens is ook gedacht, want er valt ook lamsvlees te proeven! We gaan er vanuit dat de winnaar van de verkiezing Mooiste Schaap van Nederland gespaard blijft voor dit onderdeel...

Zwart met witte opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Geslaagt

Share on Facebook
De eindexamenkandidaten van dit jaar hebben de afgelopen dagen te horen gekregen of ze zijn geslaagd of gezakt. Voor de meeste leerlingen is dit een bijzonder spannende aangelegenheid, en zoals over alles werd ook hierover druk getwitterd.
Shockerend of op zijn minst opvallend was het aantal verzonden berichten waarin een kandidaat vol trots meldde te zijn "geslaagt". Natuurlijk is dat een typefoutje, zoals er zo veel staan online, maar we vermoeden dat de geslaagten niet hoger zullen hebben dan een mager zesje voor Nederlands. Desalniettemin is dat genoeg, dus we zeggen tegen iedereen die niet is gezakd: gefeliciteert!
Tip voor thuis: je kan in zo'n geval het beste iets produceren wat het midden houdt tussen een d en een t.

Rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Hippique... hoera!

Share on Facebook
Het is weer begonnen, het CHIO in Rotterdam! Het Concours Hippique International Officiel. Dit is het grootste indoor paardensport evenement van Nederland, en wereldberoemd sinds 1948.
4 dagen lang is het Kralingse Bos vergeven van de paarden, de ruiters, de toeschouwers, de barrages en de dubbele oxers, de waterbak en de kuren op muziek.
Ongetwijfeld gaat ook de koninklijke familie het toernooi weer met een bezoekje vereren. De banden tussen de familie en het CHIO zijn warm. Het was immers Prins Bernhard die de eerste 10 concours zelf deelnam als ruiter, en Koningin Beatrix, destijds nog Prinses, won in 1957 zelfs kampioenschap Jachtpaarden. Hiep hiep... hoera!

Bruin met gele opdruk op wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.