« 14 februari »
2013
All you need is lef

Share on Facebook
Het is Valentijnsdag, en Valentijnsdag wordt gebruikt door geliefden om elkaar extra aandacht te geven in de vorm van cadeautjes en chocolade. En het wordt traditiegetrouw aangegrepen om je anonieme liefde je gevoelens te laten weten. Dat kan natuurlijk door een kaartje te sturen zonder afzender, maar tegenwoordig verstuur je gewoon een anonieme tweet.
Het vraagt wel wat lef, om zo voor je gevoelens uit te komen. Anoniem wat minder dan openbaar, maar toch, een beetje lef heb je wel nodig. Voor wie dat niet heeft zien we nog een mooie kans voor Robert ten Brink, die langs kan komen met een glimlach en een cameraploeg, om je een portie lef te brengen. Als dat geen mooie televisie oplevert dan weten wij het ook niet meer...

Rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2012
Dag Valentijnsdag

Share on Facebook
Bijna was Valentijnsdag dit jaar niet doorgegaan... Door een zeldzaam rekenkundig toeval was deze dag bijna opgeheven, immers, de datum van vandaag kent een te verwaarlozen uitkomst: 14-02-'12=0!
Waarschijnlijk, maar dit is pure speculatie, hebben de Mayas dit bedoeld met het einde van de wereld. Want waar ben je als vredelievend volk zonder de dag van de liefde? Helemaal nergens! Het zou niet alleen voor de Mayas maar ook voor de Willies, Flippen en alle andere lieve mensen en dieren een ramp zijn als deze dag niet door zou gaan.
Maar zie, het is paniek om niks want het is vandaag 14-02-'12 en we de aarde is er nog. Natuurlijk, want rekenkundig staat de liefde zijn en haar mannetje. Het is namelijk überhip om een 'kleiner dan 3' te gebruiken in je getypte teksten, omdat dat er met een beetje goede wil uitziet als een hartje. En welja, waarom ook niet. Liefde maakt een beetje blind tenslotte...

Wit met rode opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
Ferris

Share on Facebook
Het is Ferris Wheel Day, de geboortedag van de uitvinder van het reuzenrad. George Washington Gale Ferris Jr, een civiel ingenieur maakte in 1893 in Chicago het eerste gigantische rad voor de Wereldtentoonstelling. Een paar jaar eerder was Parijs gekomen met de Eiffeltoren, en Amerika wilde iets biggers. Hoewel de sceptici beweerden dat het technisch onmogelijk was een dergelijk wiel sterk genoeg te maken hield Ferris vol en leverde zijn eerste prachtige reuzenrad op.
Helaas ging het daarna bergafwaarts met de ingenieur. Hij wilde zo veel mogelijk exemplaren maken, spendeerde daar zijn fortuin aan, waardoor zijn vrouw er vandoor ging, hij aan lager wal raakte en uiteindelijk slechts 37 jaar oud werd. Heel misschien, als er een spontane reddingsactie op touw zou zijn gezet, was Ferris nog te redden geweest...

Zwart, wit en grijze opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN
2010
Jaar van de Tijger

Share on Facebook
Het is vandaag Chinees Nieuwjaar, het begin van het Jaar van de Tijger! De Tijger, in het Chinees Lao Hu, staat bekend om zijn moed en kracht, is gevoelig maar opvliegend. Dit is het lot van mensen die het komende jaar geboren zijn, evenals het lot van hen die in 1998, 1986, 1974, 1962, etc. etc. zijn geboren.
Voor een goed nieuwjaarsfeest hoef je echt niet naar China te gaan. In de grotere steden van ons land kan je zomaar tegen een spectaculaire drakendans of prachtig vuurwerk aanlopen. Wie in stijl wil dineren doet er verstandig aan eerst te reserveren. Het is tenslotte ook Valentijnsdag!

Goud met zwarte opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2009
You love me!

Share on Facebook
Vandaag is het Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar. De dag van grote bossen rozen, knuffelbeesten, chocolaatjes, anonieme kaarten en dinertjes voor twee. Oorspronkelijk bedoeld om je liefde anoniem kenbaar te maken. Waarom ook al weer? Zodat de andere partij, als die er net zo over denkt, tenminste niet weet hoe jij er over denkt, want anders staat niets jullie geluk en eeuwige roem in de weg?
Een beetje verschuilen he!? Angsthazen! Laat zien van wie je houdt. Sterker nog, laat zien dat jij weet wie er van jou houdt! Iedereen houdt van jou! De eerste stap is het zelf geloven, dan gaat de rest van zelf. You're king of the world! I love me! Everybody loves me! The world loves me!
You love me!!

Rood met witte opdruk op blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.