« 13 januari »
2012
Vrijdag 13-1

Share on Facebook
Gezellig, het is weer vrijdag de dertiende. We nemen daarom geen enkel risico en gebruiken een shirt uit het verleden. Want nieuwe dingen proberen is op deze dag natuurlijk uit den boze. De kans dat er iets mis gaat is significant groter dan op andere vrijdagen.
Televisiezenders weten dat ook, en daarom vermoeien zij ons al jaren op elke vrijdag de dertiende met één van de horrorfilms rond dat thema. Allen weinig origineel, wat doet vermoeden dat scriptschrijvers en regisseurs ook weten dat je niks nieuws moet proberen vandaag. Wij zijn al jaren geleden gestopt met het bekijken van deze films, en gaan dat vandaag een passend vervolg geven. Ook niks nieuws dus.
Hè lekker, zo'n oude vertrouwde vrijdag de 13e...

Groen met zwarte opdruk op een bruin shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
TwitterCop

Share on Facebook
Er is een new kid in town... TwitterCop. En hij lost zaken op. Toen we dit lazen schoten de vragen door ons hoofd. Is dit die nieuwe film, over een actieheld met leuke gadgets? Die 'de wet beschermt door hem te breken'? Die film die vandaag in premiere gaat? Oh nee wacht, dat was de Green Hornet...
Is het dan een instantie die controleert of Twitteraars zich wel aan de (sociale) wetten houden? Die controleert of @ryanbabel niks grappigs doortwittert over een slecht presterende scheidsrechter? Die er voor zorgt dat @gvanderwiel niet te lang met een hersenschudding naast de speakers van een concert blijft zitten? Ook mis.
Het is een project van de Rotterdamse politie waarbij men twittert over onopgeloste zaken, waarbij sommige reacties uiterst bruikbaar blijken. Nu wordt er voor gepleit om alle agenten een Twitter-account te geven. Maar of dat nou zo'n goed idee is...?

Wit met zilveren opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Stop Wining

Share on Facebook
Recent onderzoek heeft aangetoond dat gematigde drinkers gelukkiger zijn dan geheelonthouders. Mensen die op één of twee dagen in de week twee of meer glazen alcohol drinken waarderen het leven hoger dan mensen die op zeven dagen in de week nul glazen alcohol drinken, namelijk 8 om 7,5.
Het is echter onduidelijk na hoeveel glazen de ondervraagden hun leven een cijfer hebben gegeven. Het is algemeen bekend dat het vermogen om te tellen afneemt naar mate het alcoholpercentage in het bloed toeneemt. Tel daarbij op dat vrouwen naar recent onderzoek zelfs de tel kwijt raken van het door hen genuttigde hoeveelheid drank, en je weet dat cijfers in een onderzoek naar alcoholgebruik niet zo veel betekenis hebben.

Rood met witte opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.