« 11 januari »
2013
Gold Digger Digger

Share on Facebook
Zijn voetbalvrouwen zonder voetballer nog wel voetbalvrouwen? Deze vraag is door de breuk tussen Sylvie en Raf opeens weer actueel geworden. Voeg daaraan toe de breuk tussen mevrouw en meneer Boulahrouz (toegegeven, minder voetballer dan Van der Vaart maar verdient toch zijn brood bij een betaald voetbal organisatie in het buitenland) dan zou je van een trending topic kunnen spreken.
Sommige voetbalvrouwen, niet deze twee natuurlijk, worden wel eens versleten voor Gold Digger, omdat ze alleen uit zouden zijn op het riante salaris van de voetballer. Maar voetbalvrouwen genieten ook een bepaald aanzien waardoor ze weer aantrekkelijk worden gevonden door derden. Zijn mannen die Gold Diggers leuk vinden dan weer Gold Digger Diggers?

Gele opdruk op een donkerblauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2012
Apres Ski Leraar

Share on Facebook
Vandaag tijd voor een oudje, de apres ski leraar. Het wintersportseizoen is volop bezig en de bergen liggen vol met sneeuw. Een dag vol skin en snowboarden ligt in het verschiet. Maar zoals iedere topsporter weet is het belangrijk dat je tijdens maar vooral na de lichamelijke inspanning je vochtverlies zo snel mogelijk aanvult.
Gelukkig hebben de ski-oorden dat ook door en daarom hebben ze onderaan de pistes, of soms zelfs al halverwege, plekken gemaakt waar je wat kan drinken, tijdens de zogenaamde apres-ski. De bedoeling is dat je na je laatste afdaling gewoon doorglijdt richting de bar en je toegoed doet aan de plaatstelijke alcoholische specialiteiten. Het klinkt als een interessant concept, laten we dat maar eens nader onderzoeken...

Blauw met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,49

BESTELLEN
2010
Ome Willem

Share on Facebook
Vandaag wordt Ome Willem 67 jaar. Ome Willem is natuurlijk vooral bekend geworden van zijn rol als Edwin Rutten de jazz-zanger. Hoewel hij daarnaast ook kleinere rollen heeft gespeeld, zoals die van Daddy Warbucks in de musical Annie en de rol van presentator van de eerste afleveringen van Goeiemiddag Nederland, blijft Ome Willem voor ons toch altijd Edwin Rutten. Dit is een klassiek voorbeeld van het Swiebertje-effect.
Ome Willem was een van de eerste presentatoren die met sidekicks werkte. Zo waren de geitenbreiers Harry Bannink, Harry Mooten en Frank Noya de ideale aangevers voor Willems uitspattingen over broodjes poep en bloemkool met een papje. Omdat er laatst nogal wat geitjes geruimd zijn lijkt het ons wenselijk dat er weer wat nieuwe geitenbreiers opstaan. Wij zijn vast begonnen met het breien van een geitje... laten we die eerst maar eens afmaken.

Gele opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Good Old Katapult

Share on Facebook
Wat is er gebeurd met kattenkwaad en de katapult? Op n en dezelfde dag staan er twee soortgelijke berichten te lezen op internet. De ene misschien nog wel schokkender dan de ander.
Is dit het logische gevolg van het gemak waarmee volwassen Amerika aan wapens komt (briljant weergegeven door Michael Moore in Bowling for Columbine?) Of is toch de tv de grote boosdoener, waar geweld verkoopt en dus de hele dag door de jeugd te zien is?
De waarheid licht waarschijnlijk in het midden, maar hoe het ook is, wij pleiten voor een terugkeer van het harentrekken, het propjes gooien en de katapult. Al dan niet in een lekker modern jasje.

Zwart met rode opdruk op wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.