« 21 augustus »
2013
Hittegolf 2

Share on Facebook
De temperatuur kruipt weer langzaam omhoog! Krijgen we nog een nieuwe periode van aanhoudende hitte? Het weer is tegenwoordig zo extreem, dat een hittegolf ons niet zou verbazen. We hebben nog wel wat warmte tegoed, want je zou het bijna vergeten met de afgelopen hete maand, maar het voorjaar was extreem koud en lang.
Natuurlijk, wie de definitie volgt en een plek in Nederland zoekt waar het 5 opeenvolgende dagen boven de 25 graden is waarvan 3 boven de 30, heeft al beet bij de eigen oven, maar dat schijnt niet de bedoeling te zijn. Onduidelijke definitie hoor. Zo heeft een hittegolf ook helemaal niks met golf te maken...

Zwart met witte opdruk op een shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,49

BESTELLEN
2012
Hittegolf

Share on Facebook
De eerste hittegolf van het jaar is in de zuidelijke provincies een feit. Daar gaf het kwik (als dat nog gebruikt werd maar tegenwoordig kunnen we beter zeggen "daar gaf de app"), voor de vijfde dag achtereen een temperatuur van boven de 25 graden aan, waarvan 3 maal zelfs boven de 30. Dan is er officieel sprake van een hittegolf.
Toch klinkt hittegolf ook als een leuk spel. Iets in de trant van het aansteken van een in olie gedrenkte golfbal en die daarna een flinke hengst geven in de richting van een vuurkorf of iets dergelijks. Het doet ook wel een beetje denken aan het spel dat onze vrienden Joey en Chandler van de legendarische sitcom Friends hebben uitgevonden: Ultimate Fireball. Het is nog niet officieel, maar het gerucht gaat dat of Hittegolf of Ultimate Fireball demonstratiesport wordt bij de volgende Olypmische Spelen!

Zwart met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2011
Stop maar in die Wasmachine

Share on Facebook
De wasmachine maakt overuren bij hen die terugkomen van Lowlands. Een campingflight met zo veel muziek vraagt er om om een puinhoop te worden. De kleding kan je na drie dagen rechtop in de hoek zetten, en de tenten zullen ook wel niet zo fris meer ruiken. De meeste mensen vervloeken de lange rijen voor de douches, dus we zetten ook onze vraagtekens bij de frisheid van de bezoekers zelf.
Speciaal voor hen zouden we onze vrienden van Trafassi nog even willen verzoeken een laatste nummertje toe te voegen aan Lowlands 2011. Daar komt-ie... kleine wasjes, grote wasjes, stop maar in je wasmachine!

Rode opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Hawaii... shaka!

Share on Facebook
Vandaag 50 jaar geleden werd Hawaii de 50e staat van de Verenigde Staten. Daarmee werd de USA op slag twee keer zo fraai.
Zo is de natuur op de vulkanische eilandengroep spectaculair en is de gemiddelde temperatuur 's zomers heerlijk (29.4 graden) en 's winters zalig (26.6). De zonsondergang vanaf Haleakala op Maui schijnt de moeite waard te zijn. En ja, dat is een berg, niet de plaatselijke schone.
Ook de vriendelijkheid van Amerika kreeg 50 jaar geleden een inmense boost. Hawaii was immers toen al het land van de luau, de lei en de hula. In combinatie met zijn mooie stranden en hoge golven bleek het de ideale plek voor surfers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het traditionele Shaka ter begroeting is overgenomen door deze subcultuur. Leuk detail is dat de internationale afkorting voor Hawaii bestaat uit 2 letter: HI.

Zwart met wit op rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.