« 24 oktober »
2012
Nationale Kale Koppendag

Share on Facebook
Het is vandaag Nationale Kale Koppendag. Radio 3FM in de persoon van Giel Beelen eert vandaag de mannen met een, en wij citeren, vleestoupet of natuurlijke badmuts. Giel zelf heeft zijn haren jarenlang onder een afzichtelijke pet verstopt, dus die haren hadden nog nooit buitenlucht gezien en waren dientengevolge nog zo goed als nieuw toen hij ze enkele jaren geleden voor het eerst liet zien.
Dat weerhoudt hem niet een heuse verkiezing op te zetten voor de mooiste kale kop van bekend Nederland. Nominaties voor onder andere Paul de Leeuw, Umberto Tan, Jandino Asporaat, Wilfried de Jong en Churandy Martina moeten uiteindelijk leiden tot een winnaar van het jaar 2012. Volgend jaar staan er ongetwijfeld nieuwe namen tussen, en niet alleen omdat er elk jaar nieuwe BN'ers bij komen...

Zwart met gele opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
Why always me?

Share on Facebook
Dat Mario Balotelli kan voetballen wisten we al, maar hij kan ook nog schrijven, weten we sinds gisteren. 'Why always me' was er te lezen op zijn ondershirt, een klein protest tegen de Engelse boulevardpers die hem sinds zijn komst naar Manchester City nauwelijks met rust heeft gelaten. En dat vind Mario niet leuk.
We snappen ook niet waarom de pers het constant gemund heeft op de man die gewisseld werd omdat hij de tegenstander met een hakbal wilde vernederen maar jammerlijk faalde. Die hulp nodig had met het aandoen van zijn hesje. Die afgelopen vrijdag nog per ongeluk zijn huis in brand stak met vuurwerk. De Balotelli die in verband werd gebracht met de Italiaanse maffia. Die dus. Waarom moet de roddelpers hem steeds hebben? We tasten volledig in het duister...

Zwart met witte opdruk op een turquoise shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2009
Weer in De Badgasten!

Share on Facebook
Als we twee weken geleden al trots konden zijn dat we in De Badgasten zaten, dan hadden we gisteren helemaal recht op een feestje (met pizza en bier), want onze favoriete Badgast Klaas was wederom prominent aanwezig in een gewezen Shirt van de Dag.
En omdat het ook een van onze favoriete shirts is doen we hem vandaag nog een keertje in de herkansing.

Zwart met witte opdruk op een paars shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,49

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 26,49
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.