« 16 december »
2013
Herfstmeester

Share on Facebook
Zal Vitesse de winterstop ingaan als koploper van de eredivisie? Het heeft er alle schijn van. Nog één speelronde en we zullen het weten. In augustus 2010 kwam Jordania binnen als president van de club, en beweerde dat Vitesse binnen 3 jaar kampioen zou worden. En nu, precies 3 jaar later, is Vitesse kampioen. Herfstkampioen weliswaar, maar ook dat is een kampioen.
Herbstmeister is vooral in Duitsland een begrip en Bayern München is het daar sinds jaar en dag. In Nederland wordt er niet zo op gelet, behalve nu natuurlijk. Zal het Vitesse ook de landstitel brengen over een half jaar? Dat zou bijzonder knap zijn, niet alleen voetbaltechnisch maar met name de voorspellende blik van Jordania...

Zwarte opdruk op een geel shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2012
Rookverbod

Share on Facebook
Met de Kerstdiners in aantocht mag je toch je smoking thuis laten. Er heerst immers sinds jaar en dag een rookverbod in de Nederlandse horeca, dus no smoking is het devies. Ook in België is het rookverbod ingevoerd, op 1 juli 2011. Naar nu bekend is geworden heeft het nogal wat Belgische cafés de kop gekost.
Er vielen daar maar liefst 13 procent meer faillissementen te noteren in de horeca. Of het komt door het verbod of door de crisis is niet helemaal goed onderzocht, maar onze zuiderburen gaan een stuk minder op café dan vroeger.
In Nordrhein-Westfahlen hebben ze de invoering van het verbod met een paar maanden uitgesteld. Zo kan er eerst carnaval worden gevierd zoals ze dat gewend waren. Met een biertje in de ene en een peuk in de andere hand...

Wit met rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2011
The Protester

Share on Facebook
Gekozen door Time Magazine tot persoon van het jaar 2011: De Demonstrant. Hoewel de Tunesiér Mohamed Bouazizi volgens het blad met zijn zelfverbranding het startsein gaf voor een golf van demonstraties is het niet alleen deze man die de titel toekomt. Iedereen die in protest kwam en dan met name bij de zogenaamde Arabische Lente maar ook bij de Occupy beweging mag zich verguld voelen door de verkiezing. De title is voor allen die dankzij hun acties de geschiedenis in beweging hebben gezet.
Het is niet de eerste keer dat een Persoon van het Jaar niet één persoon is. In 2006 nog waren wij het allemaal, iedereen die via internet zijn content deelde met de wereld. En in 1988 was het zelfs de beurt aan de aarde die bij wijze van uitzondering werd gekozen tot (Bedreigde) Planeet van het Jaar. We kijken nu al uit naar de verrassing van volgend jaar!

Gele opdruk op een bruin shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2010
Kerst!

Share on Facebook
Net als vorig jaar wil je maar een ding voor kerst... En Mariah Carey weet het ongeveer precies. Het brengt licht in de de donkere dagen voor Kerst, die in deze barre tijden een baken van gezelligheid vormen, met gezellig lange files door sneeuw en ijs. De plannen voor eerste en tweede Kerstdag worden gemaakt, en de eerste 'fijne dagen' zijn al gewenst. Het moment voor een Kerstshirt leek ons zo.
Vorig jaar hadden we hem in Kerstkleur rood, dit jaar gaan we voor stijlvol zwart. Past bij elke outfit, daar denken we natuurlijk ook aan. Dus we weten het zeker: all you want for Christmas is dit shirt.

Wit met groene opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2009
Natuurijs!

Share on Facebook
Het land loopt weer warm voor de koudste hobby van alle Nederlanders: schaatsen, en dan liefst op natuurijs. We hebben twee nachten vorst gehad en de eerste wedstrijden worden al weer verreden. Gelukkig om half twee 's middags al, anders konden we er niet eens komen. De weervoorspellingen zijn ook danig onder nul, dus de website over natuurijs is weer in de lucht gelaten.
De elfstedenkoorts was natuurlijk al aardig op het hoogtepunt, na de premiere van de film 'De Hel van '63'. Toch zeker bij de acteurs, waarvan bijvoorbeeld Chris Zegers al heeft laten weten zeker mee te willen doen als de Tocht der Tochten er komt dit jaar. Het schijnt dat de rayonhoofden al bij elkaar gestoken zijn...

Zwarte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.