« 25 april »
2012
Uit de ballenbak

Share on Facebook
Het speelkwartier genaamd Kabinet Rutte is voorbij, onze ministers kunnen weer door hun moeders worden opgehaald uit de ballenbak. En laat die moeders dat in godsnaam ook doen. Zijn er in Nederland geen politieke zwaargewichten meer die het land kunnen leiden? Mensen die het klappen van de zweep kennen en niet guitig lachend en vrolijk zwaaiend op het fietsje stappen, niets vermoedend de afgrond in sturend?
Geheel in analogie mogen ook de jongens van Barcelona door hun trainer Guardiola worden opgehaald. Ze hebben zichzelf door een gelijkspel en een nederlaag tegen Chelsea uit de ballenbak die Champions League heet gespeeld. Hoewel succes de Barcelona spelers niet vreemd is stond er bij de zegevierende tegenstander wel een brok aan ervaring. We kunnen alleen maar hopen dat Chelsea in september mee wil doen met de verkiezingen...

Gele opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2011
Tweede Pass-dag

Share on Facebook
In Nederland hebben we gelukkig nog een tweede, vrije, Paasdag. Dat hebben ze niet overal, dus geniet er van vandaag. We hebben even, omdat het een vrije dag is, in ons archief gezocht naar een Paas-shirt, en dan komen we toch uit bij Paaseiland. Het blijft een mooi toeval dat dat precies met Pasen is ontdekt, en dat met zo'n naam! Combineren we ons favoriete eiland met onze favoriete sport dan is het Pass-eiland shirt een logische keuze.
Hoewel het prima voetbalweer is wordt er Tweede Paasdag weinig gespeeld, ook in de landen om ons heen. Dus we zullen het zelf moeten doen, met een balletje in het park. En voor al die pingelaars die altijd alles zelf willen doen: vergeten we uitgerekend vandaag niet af en toe te pass-en?

Zwarte opdruk op een lichtgrijs shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2010
Cup finals 2010

Share on Facebook
De KNVB bekerfinale, ofwel de strijd om de zilveren dennenappel, wordt traditioneel in een wedstrijd beslist. Maar niet dit jaar. Dit jaar gaat de finale namelijk tussen de aartsrivalen Feyenoord en Ajax. En omdat de supporters van deze twee clubs elkaar de hersenen willen inslaan zodra ze elkaar zien, worden deze twee groepen angstvallig bij elkaar weggehouden. Gevolg is dat er een wedstrijd in Amsterdam gespeeld wordt voor de Ajax supporters, en een in Rotterdam voor de Feyenoord supporters. Zo zijn ze dus beide beloond met een privevoorstelling.
Maar zoals altijd heb elk nadeel zijn voordeel, en dat ligt in dit geval bij ons. Want we kunnen vandaag een shirt aanbieden wat geheel en al op de actualiteit zit (vandaag wordt immers de eerste wedstrijd gespeeld) en je hebt hem ruim op tijd binnen als de prijs daadwerkelijk verdeeld en gevierd wordt, op 6 mei!

Dank aan Aram voor de tip!

Zilveren met witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.