« 27 juni »
2013
50 Jaar Berliners

Share on Facebook
Het sneeuwde een beetje onder bij het andere jubileum van deze week, maar gisteren op de kop af 50 jaar geleden kreeg Berlijn er een bekende inwoner bij. John F. Kennedy maakte bij een inmiddels legendarische toespraak in Berlijn de verwijzing naar de weg naar vrijheid die het Westen van Berlijn had afgelegd.
Natuurlijk zou het leuker geweest zijn als de toespraak in Hamburg gehouden zou zijn geweest, maar toen we gisteren Heel Holland Bakt zaten te kijken herinnerden we ons ineens dat een Berliner ook een soort koekje is. John F. Kennedy was dus gewoon een soort cakeje met een rode jamvulling. Vandaar dat velen zo gek op hem waren...

Geel, beige en rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2012
Niet in je eendje

Share on Facebook
In China laat een boer elk jaar een keer zijn eendjes uit. Alle 5000. En hij vertelt niet wat ze gaan doen, maar ze moeten hun zwemspullen mee en ze worden weer keurig thuisgebracht. Ze gaan namelijk naar de vijver een dikke kilometer verderop, alwaar alle eendjes in het water kunnen zwemmen. Elk jaar ligt het verkeer in Taizhou even stil voor dit spektakel.
De boer zegt nog nooit een eendje te zijn kwijtgeraakt tijdens dit uitje. Je kan je afvragen hoe hij dit zo precies weet, of alle 5000 eenden een naam hebben en hij ze allemaal persoonlijk kent, maar de grote vraag is waarom de eenden niet lekker in de vijver achterblijven. Kennelijk lopen alle eendjes weer keurig terug, achter de grote eend aan, zoals vroeger toen ze nog kuikens waren. Alleen is in dit geval de grote eend de boer zelf. Die zal dan wel, om zijn 'kinderen' te lokken, in een eend rijden, voorop, terug naar de boerderij.

Gele opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2011
Zonnebrillendag

Share on Facebook
De zomer valt vandaag samen met zonnebrillendag. Het wordt 29 graden en zonnig, dus zet hem gerust op, vandaag kan het. Het is zo'n beetje de eerste keer dit jaar, dus we moeten nog even kijken wat de policy is voor het niet ophebben van de bril. Wordt het weer de zonnebril omhoog in het te vette haar? Het nonchalant laten hangen aan de kraag van de polo? Het achterstevoren opzetten op het kaalgeschoren hoofd? Of houden we hem binnen gewoon op alsof we filmsterren zijn?
Daarvoor moet je wel de juiste bril hebben. Dus wij hebben wat sterren opgezocht die kenmerkende brillen hebben of hadden in hun films. Maar om het niet genant te maken hebben we het dit keer niet te moeilijk gemaakt...

Zwart met witte opdruk op een grijs shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN
2010
IJs is vet

Share on Facebook
Er breekt weer een nieuwe ijstijd aan! En zelfs sneller dan menig doemdenker voor ogen had. Niet over 2 jaar, nee, gewoon komende dagen! Heerlijk met een ijsje even afkoelen van deze zomerse temperaturen. De term hittegolf is zelfs al weer gevallen, maar zolang er geen weeralarm wordt afgegeven denken wij dat het wel mee zal vallen.
Een kink in de kabel is het bericht dat ijsjes niet zo goed voor je zouden zijn. Was er altijd al wel iemand in de buurt om je bij het eten van een Magnum er op te wijzen dat er een heel pakje boter in zo'n ijsje zat, nu is zelfs de Consumentenbond er op gedoken en weet te melden dat roomijsjes veel slechter zijn dan waterijsjes, en dat er in kinderijsjes minder calorieen zitten dan in grote ijsjes, vooral vanwege de hoeveelheid. Je zou bijna denken dat het geen ijs- maar komkommertijd is voor de bond...

Wit, bruin en gele opdruk op een groen shirt
Kies je maat:


Prijs: € 0,00

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 0,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.