« 22 oktober »
2013
Caps Lock Ness

Share on Facebook
Het monster dat CAPS LOCK heet wordt vandaag vereerd, op zijn speciale internationale feestdag. De toets die het schreeuwen in getypte teksten mogelijk maakt. Die daarmee een dwingende toon toevoegt aan emails waardoor het punt van irritatie extra snel bereikt wordt.
Die toets dus, die op een Apple toetsenbord een onderstreept pijltje omhoog is maar op vele andere keyboards volgeschreven is met "Caps Lock", inderdaad, niet in kapitalen! Dat vinden we altijd vreemd, net zoals je fonetisch niet schrijft zoals je het uitspreekt. Practise what you preach, CAPS LOCK!

Wit met rode opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2012
Jean-Claude

Share on Facebook
The Muscles from Brussels was jarig, en kreeg daarvoor een standbeeld. Niet voor het feit dat hij jarig was an sich, maar als verjaardagscadeau. En eigenlijk voor het 40 jarig bestaan van het Westland shoppingcenter in Anderlecht. Maar dat het een standbeeld van de acteur was komt voornamelijk door het feit dat hij al jaren een uithangbord is voor België.
Gezien het feit dat hij op 18 oktober 1960 geboren is werd hij afgelopen week 52 jaren oud. Hij was uitermate in zijn nopjes dat hij een mooi standbeeld heeft gekregen. Hij zei het niet hardop, maar uit zijn lichaamstaal viel duidelijk af te lezen dat er maar één ding was dat hij liever had dan zo'n mooi standbeeld. En dat was nog een keer op een echt shirt van de dag te mogen staan. Nou, wie zijn wij dan om deze krachtpatser zijn wens te ontzeggen?

Zwart met witte opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 22,49

BESTELLEN
2011
DJ of the Year

Share on Facebook
Tijdens het Amsterdam Dance Event werd David Guetta uitgeroepen tot DJ van het Jaar. De Fransman liet daarmee de Nederlanders Armin van Buuren en Tiësto achter zich. Van Buuren hoorde je nauwelijks klagen, die was immers de laatste 4 jaar al gekozen. Een eervolle tweede plek is een waardige manier van verliezen, of liever gezegd van niet-winnen.
Het hele weekend staat Amsterdam nog in het teken van Dance. In bijna alle clubs is een dance-feest en 's werelds beste DJ's doen hun best om het publiek te vermaken. Veel mensen herkennen zich in de DJ's sinds ze op hun iPad ook muziekjes kunnen mixen. De vraag of de bewondering voor de wereldtoppers daarmee toe- of afneemt is legitiem. Is het een "het is dus niet zo moelijk", of een "om echt goed te zijn moet je een hoop talent hebben". Wij vermoeden het laatste, maar voor iedereen die vind dat hij het net zo goed doet als David Guetta hebben we dit shirt gemaakt.

Zwart met witte opdruk op een paars shirt
Kies je maat:


Prijs: € 24,49

BESTELLEN
2010
Wereld Stotterdag

Share on Facebook
International Stuttering Awareness Day is een aardige mond vol, maar desondanks is de intentie goed. Wereld Stotterdag is er om aandacht en begrip te vragen voor mensen die wat minder vloeiend spreken. Vaak schamen stotteraars zich voor hun handicap, en dat verbetert de situatie niet echt. Ook vinden veel mensen het moeilijk om een conversatie te hebben met iemand die stottert, en weten ze niet goed hoe te reageren.
Laten we vandaag het taboe doorbreken. Er zijn verschillende tips voor het spreken met en voor het spreken door stotteraars. Voor Frans Bauer, Garath Gates en Sanne Hans is zingen een remedie, maar ook Toon Hermans, Herman Finkers, Marilyn Monroe en Bart Peeters hebben het podium nooit geschuwd. Er gaan zelfs geluiden op dat er zo goed van stotteren is af te komen dat wereld stotterdag achterhaald is en moet worden afgeschaft. Maar wat voor shirt moeten we dan volgend jaar maken op 22 oktober?

Witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2009
Heads or Tails?

Share on Facebook
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de uitslag van ´kop of munt´ niet willekeurig is! Het munstuk landt namelijk vaker op de kant die ook onder ligt tijdens het opgooien.
Hiermee komen een hoop beslissingen uit het verleden te vervallen. Wij verwachten dat het schadeclaims zal regenen tegen eenieder die wel eens een munt heeft gebruikt om een onenigheid te beslechten.
Ook lijkt het er op dat de DSB bank, waar munten genoeg voorradig waren, deze methode heeft gebruikt om moeilijke bedrijfskundige beslissingen te nemen. En dan zorgde Dirk er wel voor dat hij wist welke kant onder lag bij het opgooien...

Zwart, geel en huidskleurige opdruk op een blauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.