« 21 februari »
2013
Mini Backflip

Share on Facebook
Een 360 backflip met een Mini, op een sneeuwhelling. Dat verwacht je toch niet? Toch is het gedaan, door de fransman Guerlain Chicherit. En het ziet er vet uit. Waarom zou iemand dit doen? Omdat het kan.
Misschien is dit wel een mooi format voor een nieuwe show van SBS6. Sterren springen in een Mini van de schans. Waarschijnlijk ook een stuk minder gewonden dan bij de huidige show, vanwege de airbags in de Mini, en het ontbreken daarvan in het gezicht van Patty of de knie van Dean Saunders. We zien de volgende kijkcijferhit al weer aankomen!

Geel, oranje en rode opdruk op een wit shirt
Kies je maat:


Prijs: € 23,49

BESTELLEN
2012
Ongeleid PvdA

Share on Facebook
Job Cohen heeft de handdoek geworpen en treed terug als leider van het PvdA. Dat houdt in dat de partij aan het werk moet om een nieuwe fractieleider te vinden. Gelukkig houdt de partij er van om aan het werk te gaan, getuige de naam. En eerlijk is eerlijk, wij hadden er ook meer van verwacht toen onze charismatische burgemeester de handschoen oppakte een paar jaar geleden. Opvallend hoe een handschoen die je oppakt in korte tijd kan veranderen in een handdoek die je werpt.
Het is Cohen niet gelukt de PvdA de juiste richting op te sturen, een richting die de achterban steunt en die politiek hout snijdt. Onlangs nog wist Cohen welke kant hij op wilde, maar nu hij zijn partij een kant op stuurt gaat hij zelf gauw de andere kant op. Zonder Cohen zijn ze officieel wat ze al een tijdje zijn: stuurloos. We wachten af waar dit ongeleid projectiel gaat eindigen...

Witte opdruk op een rood shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
2011
All Star Weekend

Share on Facebook
Het NBA All-Star weekend was de afgelopen dagen en leverde weer een hoop spektakel op. Elk jaar rond deze tijd komen de beste basketballers uit de Amerikaanse competitie, dus de beste basketballers ter wereld, samen om een onderlinge prestigestrijd te strijden. De beste spelers uit de oostelijke competitie komen uit tegen de beste spelers uit de westelijke competitie. En alsof dat nog niet genoeg spektakel oplevert zijn er individuele wedstrijden om te bepalen wie de beste afstandschutter is en wie de mooiste dunks aflevert.
Omdat de Amerikanen van show houden is de laatste categorie de favoriet. De spelers verzinnen de meest waanzinnige stunts om de maar zo veel mogelijk punten te halen en het publiek op de banken te krijgen. De winnaar van gisteren, Blake Griffin, had de moed en de stijl om, terwijl op de achtergrond een gospelkoor 'I believe I can fly' zong, over een auto heen te dunken. Erg spektaculair, en een terechte winnaar...

Rood, wit en blauwe opdruk op een zwart shirt
Kies je maat:


Prijs: € 26,99

BESTELLEN
2009
Got the picture?

Share on Facebook
Vandaag in 1947 maakt de wereld kennis met de eerste Polaroid camera, ontwikkeld door Edwin Land, waarmee direct prints gemaakt konden worden van de gemaakte foto's. Wij kennen de Polaroid camera's natuurlijk allemaal als het onmisbare attribuut van de rozenverkoper. De foto's die er uit deze camera's rollen zijn buitengewoon herkenbaar aan de brede witte rand die om de afbeelding zit. Tegenwoordig drukken we de beelden van onze digitale camera's met hetzelfde gemak en zonder witte rand af in veel hogere kwaliteit, maar uit nostalgische overwegingen vergrijpen we ons soms aan hulpmiddelen die dezelfde sfeer oproepen.
Het is ook diezelfde nostalgie waar men in de Polaroid fabriek in Enschede op rekent als men begin dit jaar besluit weer films voor de bestaande camera's te gaan produceren.
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN

Tussen 2009 en 2014 hebben we vijf jaar lang elke dag een shirt ontworpen, gebaseerd op de actualiteit, maar vaak ontworpen om tijdloos gedragen te kunnen worden. Daarom zijn de shirts nu wederom te bestellen: meer dan 1000 unieke shirts met een coole print en elk een eigen verhaal.

We waren het zat dat de prints van de shirts soms niet duidelijk te zien waren. Daarom hebben we een zoomfunctie gemaakt, die er voor zorgt dat, als je met je muis over het shirt gaat, je een uitvergroting van de print te zien krijgt. Wel ze leuk. Op mobiel moet je tappen, want daar heb je geen muis.

Al een tijdje zijn onze shirts vanuit meerdere landen te bestellen! We zijn bijzonder benieuwd hoe het buitenland op onze kijk op het nieuws zal reageren, maar ook voor Nederlanders in het buitenland zal dit een welkome aanvulling zijn op onze site.

Lange tijd was het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen via een iPhone of iPad, doordat we flash gebruikten in het bestelformulier. Goed nieuws: dit hebben we aangepast! Niets weerhoudt je nu nog om on-the-road even een shirtje te kopen.

 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.