Veel gestelde vragen
Hoe lang duurt het voor ik een bestelling krijg?
Onze shirts worden gedrukt door Spreadshirt. Dit is een extreem ervaren drukker die er naar streeft om de bestellingen binnen 5 dagen na betaling bij je op de mat te krijgen.
Maar dan kan ik hem toch niet op de dag zelf aan?
Shirt van de Dag betekent niet dat het shirt alleen leuk is op die dag. Het betekent dat we een actueel of semi-actueel onderwerp hebben genomen en daar een shirt van hebben gemaakt dat zo lang mogelijk draagbaar is. Alleen zit er een verhaal achter het ontwerp, en dat delen we ook op de site met jullie.
Als er prints zijn die expliciet op een bepaalde dag gedragen moeten worden (denk aan koninginnedag of carnaval), dan zullen we dat shirt ruim vantevoren aanbieden, zodat je het op tijd in huis hebt.
Hoe kan ik betalen?
Als je je bestelling definitief maakt krijg je een scherm van Spreadshirt te zien. Hierop worden verschillen manieren van betalen getoond. Je kunt eenvoudige kiezen voor de door jou gewenste methode.
Wat voor shirts gebruiken jullie?
We gebruiken fitted tees van het eigen merk van Spreadshirt. Als deze zijn uitverkocht zal er een vergelijkbaar shirt worden gebruikt.
Hoe goed is de kwaliteit van de opdrukken?
De orders die wij binnenkrijgen worden op technisch vlak afgehandeld door Spreadshirt. Deze drukker is al lange tijd gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en staat dus garant voor een kwalitatief hoogwaardig product.
Hoe hou ik mijn shirt het mooist?
Het hoeft niet, maar de prints blijver langer mooi als je je shirt binnenste buiten wast, of als je ze af en toe een keer binnenste buiten strijkt, zodat de print weer strak en glad wordt. Stop het shirt niet in de droger, omdat je dan altijd het risico loopt dat het krimpt.
En hoe zit het met de maten?
De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ze zijn slim-fit.
Wat doen jullie als je geen actuele opdruk kunt verzinnen?
Dan nemen we een neutrale opdruk. We kijken ook naar de reacties op shirts om te zien of we ze nog een keer, waarschijnlijk in een andere kleur, laten terugkomen op de site. Zeuren om een herdruk zou dus kunnen helpen.
Kan het zijn dat ik dit ontwerp al eens heb gezien?
We ontwerpen alles uit ons hoofd, dat wil zeggen op basis van onze eigen ideeŽn. We kunnen echter niet garanderen dat er niet iemand op hetzelfde of een eerder moment op hetzelfde idee is gekomen. We hebben geen tijd en geen zin om het internet af te struinen op zoek naar gelijke ontwerpen. We hebben in ieder geval niet de intentie klanten van anderen af te pakken.
Waarom kan ik niet alle oude designs bestellen?
We bieden elke dag een nieuw shirt aan. Liefst gebaseerd op actualiteit, maar als we daar niks leuks mee weten dan gewoon een cool shirt. Door maar één shirt per dag aan te bieden kunnen we de afhandeling van de orders sneller doen, en heb jij een shirt waar niet iedereen mee loopt. Win-win toch? Overigens komen de shirts die niet per se gericht zijn op de actualiteit af en toe terug, maar dan proberen we hem in een andere kleurcombinatie aan te bieden. We hebben tegenwoordig een aantal Classics die, naast het shirt van vandaag, ook op de site te bestellen zijn. Dit zijn een paar shirts die inmiddels als klassieker mogen worden aangemerkt. We bepalen zelf welke shirts we daartoe rekenen en kunnen elk moment besluiten om deze selectie te wijzigen.
Bottom line: als je een shirt ziet dat je bevalt kan je het maar beter meteen kopen.
Hebben jullie ook vrouwenshirts?
Ja, kies daarvoor bij de maten een damesmaat, en het plaatje zal meeveranderen.
Leveren jullie ook aan het buitenland?
Ja. Hoewel dit een Nederlandse site is, met een Nederlandse tekst en veelal op de Nederlandse actualiteit gebaseerde shirts is het mogelijk om uit andere landen onze shirts te bestellen. Let op, de verzendkosten zijn soms dan iets hoger.