« 5 januari 2014 »
En dat is vijf...

Share on Facebook
5 januari 2009 stond het eerste Shirt van de Dag online. Hier, op deze plek. Nu is het 5 januari 2014 en vieren we ons 5 jarig bestaan. Een mijlpaal, een lustrum, een eind en een begin. Want na zo'n 1826 avonden achtereen tegen een deadline van 12 uur het nieuws doorspitten op zoek naar vereeuwenswaardige gebeurtenissen, het ontwerpen van een print en het schrijven van een begeleidende tekst gaan we het eens even helemaal anders doen. Let wel, Shirt van de Dag gaat door, maar met ingang van morgen staan hier dagelijks de 5 shirts die in de jaren hiervoor op die datum het Shirt van de Dag waren. En die zijn alle 5 te bestellen!
We zijn trots op elk Shirt van de Dag dat verkocht is en gedragen wordt. Dat er mensen zijn die 's ochtends voor hun kledingkast staan en een shirt van onze hand uitkiezen. We hopen dat dat nog lang door zal gaan, en dat we nog jaren door kunnen als een normale(re) webshop. Die dan toevallig een stuk of duizend verschillende t-shirts in zijn assortiment heeft...

Witte opdruk op een donkerblauw shirt
Kies je maat:


Prijs: € 21,99

BESTELLEN
 

En dat is vijf...(zondag 5 januari 2014)


5 januari 2009 stond het eerste Shirt van de Dag online.

Wereld Hypnose Dag(zaterdag 4 januari 2014)


Hou vandaag een oogje in het zeil, want het is Wereld Hypnose Dag.

Magneetman(vrijdag 3 januari 2014)


Er is een man die 53 lepels aan zich kan laten kleven.

Glow in the Vark(donderdag 2 januari 2014)


Wetenschappers hebben Glow in the Dark varkens gemaakt.


 


Nessie
Prijs: € 24,49
Maat:

BESTELLEN

Apres Ski Leraar
Prijs: € 25,49
Maat:

BESTELLEN

LAPD ANCE
Prijs: € 23,99
Maat:

BESTELLEN

BBQ Crew
Prijs: € 25,00
Maat:

BESTELLEN

Shirt van de Dag Classics zijn een paar shirts die wij inmiddels als klassieker beschouwen binnen onze collectie en die bij wijze van uitzondering elke dag te koop zijn. Let wel op, we kunnen deze selectie op elk moment wijzigen, dus sla toe voor het te laat is.